zonneboilers

Zonne energie

zonnepanelen

Een van de bekendste duurzame energiebronnen is zonder twijfel zonne-energie en Electro-Walter, een ambitieus en energiek bedrijf, heeft zich de laatste jaren dan ook gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van fotovoltaïsche zonnepanelen en zonneboilers.

Deze energiesystemen zijn niet alleen duurzaam, maar ook milieuvriendelijk en rendabel.

Electro-Walter zorgt niet alleen voor de plaatsing en het onderhoud van de zonnepanelen/zonneboilers, maar brengt ook de toekenning van de subsidies in orde en dient de plaatsingsaanvraag in.

Zonne-energie wordt dus dé energiebron van de toekomst en het laten plaatsen van fotovoltaïsche zonnepanelen of zonneboilers is gegarandeerd een aanrader, waarbij Electro-Walter u graag met raad en daad bijstaat!

Meer dan ooit kampen we tegenwoordig met een “energieprobleem”: de vraag naar energie wordt groter en de voorraad fossiele brandstoffen slinkt langzaam maar zeker. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het gebruik van duurzame energiebronnen de laatste jaren gestaag toeneemt.

Middelgracht 7
3600 Genk
Tel: 089/303042
GSM: 0495/748588
e-mail: info@zonne-energiek.be

Wat is een zonneboiler

zonneboilerEen zonneboiler vangt de energie (licht en warmte) van de zon op om water te verwarmen.

Warm water voor huishoudelijk gebruik is de tweedegrootste energievreter in een huishouden.
De hoeveelheid warm water dat dagelijk verbruikt wordt per persoon is enorm (bad en douche, afwas,...).


Door zonne-energie te gebruiken om dit water te verwarmen, kan je tot 70% energie besparen (lees: geld besparen) op je energiefactuur voor het opwarmen van water.

Inhoud syndiceren