fotovoltaïsch

Zonne energie

zonnepanelen

Een van de bekendste duurzame energiebronnen is zonder twijfel zonne-energie en Electro-Walter, een ambitieus en energiek bedrijf, heeft zich de laatste jaren dan ook gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van fotovoltaïsche zonnepanelen en zonneboilers.

Deze energiesystemen zijn niet alleen duurzaam, maar ook milieuvriendelijk en rendabel.

Electro-Walter zorgt niet alleen voor de plaatsing en het onderhoud van de zonnepanelen/zonneboilers, maar brengt ook de toekenning van de subsidies in orde en dient de plaatsingsaanvraag in.

Zonne-energie wordt dus dé energiebron van de toekomst en het laten plaatsen van fotovoltaïsche zonnepanelen of zonneboilers is gegarandeerd een aanrader, waarbij Electro-Walter u graag met raad en daad bijstaat!

Meer dan ooit kampen we tegenwoordig met een “energieprobleem”: de vraag naar energie wordt groter en de voorraad fossiele brandstoffen slinkt langzaam maar zeker. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het gebruik van duurzame energiebronnen de laatste jaren gestaag toeneemt.

Middelgracht 7
3600 Genk
Tel: 089/303042
GSM: 0495/748588
e-mail: info@zonne-energiek.be

Wat betekent fotovoltaïsch?

In een fotovoltaïsch systeem wordt de energie van het zonlicht onmiddellijk omgezet in stroom met behulp van zonnecellen. Het woord fotovoltaïsch komt van "photon" (Grieks voor licht) en "Volta" (naar de Italiaanse uitvinder naar wie de elektrische spanning Volt genoemd werd).

Inhoud syndiceren